Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 30 percre hűtőbe tesszük. Ezután kinyújtjuk, és 5 cm átmérőjű kerek lapokat vágunk ki belőle. Sütőpapírral bélelt tepsire fektetjük, előmelegített sütőben, 180 Celsius-fokon 7-8 perc alatt megsütjük.
A töltelékhez a túrót áttörjük, a vaníliás cukorral és a reszelt citromhéjjal simára keverjük. A kemény habbá vert tejszínt a túróba forgatjuk.
A csokihabhoz a pudingot megfőzzük, ha kihűlt, a kemény habbá vert tejszínt belekeverjük.
Tálaláskor a tésztakorongokat túrókrémmel megkenjük, és a megmosott, leszárogatott bogyós gyümölcsökkel megrakjuk. Az így előkészített tésztakorongokból hármat-hármat egymásra rakunk (így lesz torony), tetejüket gyümölccsel díszítjük, majd a csokihabot mellé halmozzuk.
Mutatós sütemény.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.