Elkészítés: A kápiapaprikát megsütöttem, mepucoltam, turmixoltam, közben a hagymát összedaraboltam, és az olajon megdinszteltem. Amíg a hagyma üvegesedett, a paprika sült, addig meghámoztam és a reszelő nagy lyukán lereszeltem a birsalmákat. Az almákat és a körtéket csak reszeltem, nem hámoztam.
Amikor a hagyma csillogóra fényesedett, rázuhintottam a reszelt gyümölcsöket, és gyakori kevergetés mellett párolgattam tovább. Sóztam, borsoztam, babérleveleztem a masszát, ráöntöttem a paprikapasztát, felöntöttem a paradicsomlével, és gyakori kevergetés mellett vagy jó órácskát, másfelet főzögettem. Közben gyakran kóstolgattam, végezetül hozzáöntöttem a fehérborecetet is. Sóból ízlés szerint, borsból legalább 10 grammot, babérlevélből minimum 10 levelet.
Alaposan kimosott, mikróban 3-4 percig megforgatott üvegekbe töltöttem, vizesdunszt, szárazdunszt, aztán fel a kamra polcaira.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.