A tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verjük. Ezután hozzáadjuk a tojások sárgáját és habverővel alacsony fokozaton hozzádolgozzuk a felvert fehérjéhez. Ehhez a masszához hozzáadjuk a sütőport és hozzákanalazzuk a lisztet. Habverő segítségével ezeket óvatosan összedolgozzuk. A kész masszát kivajazott és kilisztezett gyümölcstorta formába öntjük és előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. Amikor a piskóta megsült a tésztát konyharuhára borítjuk és hagyjuk kihűlni.
A pudingport egy edénybe öntjük, hozzáadjuk a cukrot és folyamatos kevergetés mellett a tejet. Felforraljuk és sűrűre főzzük. Ezután kihűtjük, hozzáadjuk a margarint és robotgéppel habosra verjük. Az pudingos krémet a tortára tesszük és szépen elsimítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.