Előkészítés: A narancsot kettévágjuk, levét kinyomjuk. A papayát meghámozzuk, kettévágjuk, magjait kikaparjuk, húsát kis kockákra vágjuk. A szőlőt megmossuk, kettévágjuk, kimagozzuk (ha nagy szemű, kisebb darabokra vágjuk).
Elkészítés: Felforrósítjuk a narancslevet a cukorral, és néhány percig forraljuk. Belekeverjük a papayát, a szőlőt, és kb. 30 percre hidegre tesszük. Közben a kivit meghámozzuk, és kb. fél cm vastag szeletekre vágjuk. A vaníliaöntet-port a csomagon olvasható utasítás szerint elkészítjük a tejjel, és szétosztjuk négy tányérra. Elkészítjük a tornyokat: alulra kerül egy szelet kivi, erre papaya és szőlődarabokat szórunk, majd ismét egy szelet kivi, gyümölcskeverék és kivi következik. Átszúrjuk egy fogvájóval, a vaníliaszószra ültetjük, megszórjuk vágott dióval, és tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 301 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.