Előkészítés: A dinnyéket felvágjuk, kimagozzuk, és húsukból egyforma kis golyócskákat vájunk ki belőlük -karalábévájóval.
Elkészítés: A tejszínt összekeverjük a tejjel, hozzáadjuk a pudingport, a citromlevet, a túrót, és az egészet simára keverjük turmix gépben, vagy bot mixerrel. Ezt a krémet a peremes tortakarikába öntjük, elsimítjuk, és kb. 10 percre hűtőbe tesszük. Kivesszük a tortát a hűtőből, tetejét kirakjuk a dinnyegolyócskákkal, majd ismét hűtőbe tesszük kb. 1 óra hosszára, hogy a krém megdermedjen. Szeletelve tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 30 perc múlva
1 adag: 248 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.