Előkészítés: A dinnyéket felvágjuk, kimagozzuk, és húsukból egyforma kis golyócskákat vájunk ki belőlük -karalábévájóval.
Elkészítés: A tejszínt összekeverjük a tejjel, hozzáadjuk a pudingport, a citromlevet, a túrót, és az egészet simára keverjük turmix gépben, vagy bot mixerrel. Ezt a krémet a peremes tortakarikába öntjük, elsimítjuk, és kb. 10 percre hűtőbe tesszük. Kivesszük a tortát a hűtőből, tetejét kirakjuk a dinnyegolyócskákkal, majd ismét hűtőbe tesszük kb. 1 óra hosszára, hogy a krém megdermedjen. Szeletelve tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 30 perc múlva
1 adag: 248 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.