Elkészítés: Az élesztőt felfuttatjuk 1 evőkanál lisztet is hozzáadva, hogy kovászt készítsünk. Gyenge rétestészta keménységű tésztát kapunk, amit fél óráig kelesztünk. Ezután kisodorjuk, háromrészt hajtjuk, és 20 percig kelesztjük. Ezt ismételjük összesen 3-szor, 20 perces pihenőkkel. Ujjnyi vastagra nyújtjuk, tetejét berácsozzuk, kiszaggatjuk /ne túl picikre, mert akkor kiszárad a tészta/, megkenjük a tojásfehérjével, amibe egy kevés őrölt pirospaprikát keverünk. Tepsiben még 10 percet pihentetjük, és azután megsütjük. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.