Elkészítés: Egy kb. 24 cm átmérőjű formába nyomkodjuk az összemorzsolt keksz és vaj keverékét. Majd fél órára hűtőbe tesszük.
Tűzálló edényben elkeverjük a tojássárgáját a cukorral, hozzáadjuk a megduzzadt zselatint a vízzel együtt, a citrom héját és levét. Állandóan keverve addig melegítjük, míg sűrűsödni kezd. Levesszük a tűzről, és befedve szobahőmérsékletűre hűütjük. A tojásfehérjét felverjük, hozzáadjuk a cukrot, és tovább verjük, majd óvatosan a tojássárgájához keverjük és a kekszre öntjük. Hűtőben hagyjuk megdermedni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.