Elkészítés: A befőtthöz hozzáöntünk kb 2,5 dl vizet, felforraljuk. Közben a tejszínhabport kb. 1-1,5 dl vízzel habosra keverjük. Ha felforrt a befőtt, hozzáöntjük a vaníliás cukrot, majd óvatosan hozzákeverjük a habot. Kicsit félretesszük. Lisztből és vízból híg habarást készétünk. A levest visszatesszük a tűzre, hozzákeverjük a habarást (hogy ne csomósodjon öszze, érdemes alacsony lángon végezni ezt a műveletet). Hozzáadjuk a fűszereket. A levest felforraljuk, sűrű kevergetés mellett, majd tálaljuk. Aki nem találja elég édesnek, adhat hozzá egy kis cukrot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.