Elkészítés: Linzertésztát készítünk a hozzávalókból, majd egy tepsibe fektetjük, és közepes lángon félig megsütjük. Addig megsül az alap, addig elkészítjük a tölteléket: robotgéppel habosra keverem a túrót a 2 tojássárgájával, a cukorral, a tejföllel (1kanálnyi), a citromhéjjal, és a mazsolával. Majd rákenem a félig megsült tésztára. Így sütöm tovább halvány rozsaszínre. Addig a 2 tojás fehérjét kevés cukorral felverem keményre, és rákenem, majd harmadszor is visszadugom sülni. Amikor kezd rózsaszínesedni, lezárom, és hagyom egy kicsit a sütőben hűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.