Elkészítés: A hagymalekvár hozzávalóit összekeverjük, nagyon lassan főzzük, amíg lekvár sűrűsége nem lesz. A végén egy csipet sót és borsot teszünk hozzá. (Kis üvegben, hűtőben hónapokig eláll.)
A linzerkosárkákba teszünk 1-1 evőkanál hagymalekvárt, erre 1-1 szelet kecskesajtot. 180 Celsius-fokos sütőben kb. 6 percig sütjük.
Friss salátával (rukkola, céklalevél, madársaláta vagy ízlés szerint más saláta) ecetes, olajos, sós, borsos öntettel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.