Előkészítés: A húst megmossuk, szárazra töröljük és kb. 2x2 cm-es kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, és kb. akkora kockára vágjuk, mint a hús.
Elkészítés: Serpenyőben 3 evőkanál olajat forrósítunk, beletesszük a húst, és kevergetve nagy lángon minden oldalát aranysárgára pirítjuk. Hozzáadjuk a hagymát, és kisebb lángon kevergetve együtt pirítjuk, vigyázva, hogy a hagyma ne égjen meg. Megszórjuk a flekken fűszerkeverékkel, kevés sóval, borssal, felöntjük egy kevés vízzel. Fedő alatt kb. 40 perc alatt puhára pároljuk, majd fedő nélkül zsírjára sütjük. A burgonyát bő olajban kisütjük, óvatosan összeforgatjuk a hússal. Vegyes salátával vagy savanyúsággal, azonnal forrón tálaljuk.
Munka: kb. 25 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 30 perc múlva
1 adag: 620 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.