Elkészítés: A kukoricadara és a gríz keverékéből puliszkát készítek, egy kicsit keményebbre főzöm. A masszát kettéveszem. Deszkára folpackot teszek, erre halmozom a puliszkát, majd nedves kézzel téglalap alakúra formázom. Közben a hagymát vékonyra legyalulom, forró olajon megsütöm, papírtörlőre szedem. A kiformázott puliszkát megkenem tejföllel, ráhalmozom a hagyma felét, megszórom a reszelt sajt felével, majd fólia segitségével felgöngyölöm, mint a piskótát. Ugyanígy készitem el a másik adagot. Kivajazott tepsibe helyezem, a tetejét tejföllel megkenem, és sütőben kb. 20 perc alatt megsütöm. Közben elkészítem a sült zöldségeket. A paprikát, cukkinit csíkokra vágom, a gombát négybe. A padlizsánt felkockázom, sózom. 10 percet állni hagyom, lecsöpögtetem. Forró olajban megsütöm külön-külön a zöldségeket, papírtörlőre szedem. A paradicsomot sütöm utoljára.
Tálaláskor egy nagy tál közepére teszem a puliszkatekercset, és körberakom a színes sűlt zöldségekkel. Ez lehet köret, vagy önállóan étel. Mennyei, a látvány sem utolsó.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.