Elkészítés: A vöröshagymát kevés olajon megpirítjuk, amikor már kicsit rózsaszínűre pirult, hozzáadjuk a zöldhagymát és a fokhagymát, majd együtt megdinszteljük.
A kolbászt mikróban pár perc alatt megsütjük, zsírját kisütjük (lefedve 600 W-on kb 3 perc). A tejfölt elkeverjük a felvert tojással, picit sózzuk.
Egy tűzálló tálat a kisült kolbász zsírjával kikenünk, rákarikázzuk a krumpli felét, meghintjük sóval, borssal, szerecsendióval. Ráterítjük a dinszelt hagymát, a kisütött kolbászt, 5 felszeletelt tojást, és meglocsoljuk a tejfölös keverék felével. Rákarikázzuk a maradék krumplit, kicsit sózzuk, meghintjük borssal, szerecsendióval, a kolbász kisütött zsírjával, a maradék tejföllel meglocsoljuk, meghintjük a sajttal.
Előmelegített 200 fokos sütőben sütjük, amíg a sajt megpirul a tetején, kb. 20-30 percig.
Tálalásnál a maradék keménytojást felszeleteljük, az egyes adagok tetejére teszünk 1-2 tojáskarikát, kevés Piros Aranyat nyomhatunk rá egyéni ízlés szerint.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.