Előkészítés: A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, kis kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, vékonyan felkarikázzuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk a fűszervajat, és megfuttatjuk benne a burgonyát. Hozzáadjuk a hagymát, és közepes tűzön, 25 percig pirítjuk. Sóval, borssal fűszerezzük. A tojást felverjük a tejjel, a burgonyára öntjük, és közepes tűzön kb. 15 percig sütjük. A megfordítjuk, és a másik oldalát további 10 percig sütjük. Tálra csúsztatjuk, mint egy tortát, szeletekre vágjuk, és salátával, vagy paradicsomszósszal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.