Elkészítés: Először elkészítjük a kovászt: a meglangyosított tejbe belerakjuk a cukrot és az élesztőt. Jól elkeverjük, letakarjuk. Amíg felfut, a lisztet mély dagasztótálba szitáljuk, elmorzsoljuk benne a margarint. Ezután egyenként beletesszük a többi hozzávalót. Fontos: utoljára megy bele a kovász. Nagyon alaposan kidolgozzuk! Ne lepődjünk meg, picit lágy lesz még a tészta állaga. Letakarjuk, és meleg helyen duplájára kelesztjük.
Ha megkelt, lisztezett deszkára kiborítjuk, kinyújtjuk, majd alulról-felülről, jobbról-balról összehajtjuk a tésztát. 30 percig pihentetjük. Ezt a műveletet megismételjük, és újabb fél óra pihentetés követi.
Közben lereszeljük a sajtot,felverjük a 2 tojássárgáját.
Végül 2 cm vastagra elnyújtjuk a tésztát, és kiszaggatjuk. Tetejét megkenjük a felvert tojássárgájával, megszórjuk sajttal.
200 fokra előmelegített légkeveréses sütőben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.