Elkészítés: Az élesztőt a cukorral 1 dl tejben felfuttatjuk. A többi hozzávalóval a meglangyosított liszthez adjuk. Lágy kelt tésztát készítünk, duplájára kelesztjük. Amíg kel, a töltelék hozzávalóit jól kikeverjük. A megkelt tésztát ketté vágjuk, és egyenként vékonyra nyújtjuk. Megkenjük a sajtos margarinnal, és - mint a bejglit - feltekerjük. Háromszögekre vágjuk, a tepsiben újra kelesztjük.
Tojással lekenjük, kevés reszelt sajttal megszórjuk. Kb. 20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.