Elkészítés: A burgonyát megmossuk, héjában puhára főzzük. Lehűtjük, meghámozzuk, majd 12 szeletre vágjuk.
Közben a rozskenyerekből kiszaggatunk 12 darab kb. 5 cm átmérőjű kört. A céklát lecsepegtetjük, 12 szeletre vágjuk. A füstölt halat 12 darabra vágjuk.
A kenyereket megkenjük tejföllel, ráfektetünk 1-1 szelet burgonyát, sózzuk, borsozzuk. Erre 1-1 szelet céklát teszünk, majd 1-1 darab halat. A maradék tejfölt rácseppentjük, és a felaprított zöldhagymával meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.