Elkészítés: A burgonyát megmossuk, héjában puhára főzzük. Lehűtjük, meghámozzuk, majd 12 szeletre vágjuk.
Közben a rozskenyerekből kiszaggatunk 12 darab kb. 5 cm átmérőjű kört. A céklát lecsepegtetjük, 12 szeletre vágjuk. A füstölt halat 12 darabra vágjuk.
A kenyereket megkenjük tejföllel, ráfektetünk 1-1 szelet burgonyát, sózzuk, borsozzuk. Erre 1-1 szelet céklát teszünk, majd 1-1 darab halat. A maradék tejfölt rácseppentjük, és a felaprított zöldhagymával meghintjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.