Elkészítés: A halszeleteket besózzuk. A lisztbe a borsot és a kávéskanálnyi pirospaprikát belekeverjük, ezután ebben megforgatjuk a halat. (Néhány percig nem árt előtte egy kis ecetes vízben áztatni, hogy a halszagot tompítsa.) Amikor megforgattuk a lisztben a halszeleteket, akkor 3-3 percig olajon átsütjük mindkét oldalát.
A húsos szalonnát kis kockákra vágjuk, kisütjük, a zsírjában a karikára vágott vöröshagymát halványsárgára pirítjuk, majd kiszedjük a zsírból.
A burgonyát sós vízben, héjában megfőzzük. Megtisztítjuk, karikára szeleteljük.
Egy tespsibe vagy tűzálló edénybe belerakjuk a burgonyát. Ennek tetejére helyezzük a kisütött halat. Ráterítjük a karikára vágott paradicsomot, a sült hagymát, a zöldpaprikát, a szalonnát, és ha maradt még burgonyakarika, a tetejét befedjük vele. Kis ételízesítőt szórunk rá.
A tejfölt egy kis pirospaprikával összekeverjük, ráöntjük az ételre, szétsimítjuk a tetején. Lehet még egy kis reszelt sajtot is rászórni. Ezután meleg
sütőben szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.