Előkészítés: A halat nyolc egyforma darabra vágjuk. A vajat felolvasztjuk, kihűtjük. A pórét megtisztítjuk, megmossuk, és vékony karikákra vágjuk. A paradicsomot megmossuk, negyedeljük. A gombát megtisztítjuk, szintén négybe vágjuk.
Elkészítés: Összekeverjük a pórét, a paradicsomot, a gombát, és kissé megsózzuk, megborsozzuk. A sütőt 200 C-fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. Egymásra fektetünk két-két sütőpapírt, és a felsőt vékonyan megkenjük vajjal. A közepére fektetünk 2-2 halfilét, elosztjuk rájuk a zöldségeket, és meglocsoljuk a maradék vajjal. A papírt szaloncukorszerűen összecsomagoljuk, oldalán megtekerjük, és cérnával összekötjük. A sütő középső rácsán kb. 20 percig sütjük. A halat a zöldségekkel és krumplipürével tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 50 perc múlva
1 adag: 530 kcal (krumplipürével együtt)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.