Elkészítés: A harcsafilét tetszés szerint feldaraboljuk (szeleteljük vagy kockázzuk). A felforrósitott zsírban minden oldalról elősütjük, majd a zsírból kivéve félretesszük. A hagymát, a paprikát és a paradicsomot kockára vágjuk. A zsiron megfuttatjuk, elkészitjük a pörköltalapot. Beletesszük a halat, fűszerezzük, az egészet átforraljuk. A tejfölt a liszttel és a kaporral elkeverjük, mad behabarjuk a paprikást. Nem keverjük, hanem rázogatva eloszlatjuk benne a habarást, hogy a halat ne törjük össze. Forrón tálaljuk. Galuskát vagy túrós csuszát kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.