Elkészítés: A félbevágott fokhagymával jól bedörzsöljük az edényt, amiben a fondüt elkészítjük. A bort összekeverjük a keményítővel, beleöntjük az edénybe és felforraljuk. A szeletelt, apróra vágott sajtokat folyamatosan adagolva hozzátesszük, és teljesen megolvasztjuk. Borsozzuk, és a legvégén tesszük bele a pálinkát, amivel még jól megkeverjük. Ezután tesszük az edényt az asztali spirituszégő fölé.
Kockára vágott kenyérdarabokat, almát és bármit, amit szeretnénk, mártogathatunk bele. Igyunk hozzá bort vagy meleg teát!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.