Előkészítés: A kenyereket kétfelé vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, megsózzuk, és kés fokával összenyomkodjuk, vagy ha van fokhagyma présünk, egyszerűen áttörjük. A sajtokat külön-külön lereszeljük.
Elkészítés: A vajat habosra kikeverjük, beledolgozzuk a fokhagymát. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. A kenyereket megkenjük a fokhagymás vajjal, és csíkokban megszórjuk a háromféle sajttal. Tepsire tesszük, és pár perc alatt megsütjük, illetve ráolvasztjuk a sajtot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.