Elkészítés: A marhaszeleteket enyhén kiverjük úgy, hogy előtte durvára darált borssal megszórjuk, finoman megsózzuk. Serpenyőben kevés olívaolajon vagy bármilyen olajon pirítunk egy szelet szalonnát, majd amikor az kellően megizadt, kivesszük, és hirtelen megsütjük a marhaszeleteket úgy, mint egy natúr szeletet. Amikor a hús kellően megpirult, kivesszük, tányérra tesszük, majd a serpenyőben maradt szaftba dobunk egy apró vajdarabot, beleszórjuk a szárított gombáinkat, 1 percig pirítjuk, majd felöntjük finom villányi (akármilyen) vörösborral, megforraljuk, és finomliszttel besűrítjük. A szaftot ráöntjük a hússzeletekre, és kukoricamáléval tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.