Előkészítés: A páchoz a grill fűszerkeveréket, a vöröshagymakrémet, a fokhagymakrémet, a mustárt, az olajat összekeverjük 1 mokkáskanál borssal és 2 evőkanál sóval.
Elkészítés: A húst megmossuk, felszeleteljük, kiterítjük, felszeleteljük, kissé kiverjük, és megkenjük a páccal. A szeleteket egymásra rakjuk, alufóliába csavarjuk, és egy napig hűtőszekrényben érleljük. Sütés előtt megsózzuk a húst, és teflonserpenyőben, kontaktgrillben vagy rostonsütőben megsütjük. Azonnal tálaljuk, hogy a hús puha maradjon. Párolt zöldséggel vagy savanyúsággal kínáljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: másnap
1 adag: 346 kcal (a köret nélkül)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.