Elkészítés: A tejbe a cukorral felfuttatjuk az élesztőt. A lisztet a sóval és a sütőporral elkeverjük, a zsírt elmorzsoljuk benne, majd összegyúrjuk a tojással és a felfuttatott élesztővel. 3 részre osztjuk, kinyújtjuk.
Az első lapot kinyújtjuk, tepsibe tesszük, megkenjük lekvárral,majd megszórjuk a dió felével. Erre újra egy kinyújtott lap kerül, megint lekvár és dió, majd befedjük a 3. lappal. Tetejét megszurkáljuk, és előmelegített sütőben kisütjük.
Ha kihűlt a tészta, 10 dkg fehércsokit megolvasztjuk, a tészta tetejére kenjük. A maradék 5 dkg fehércsokit ráreszeljük, mintha hópelyhek lennének.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.