Elkészítés: Mossuk meg és daraboljuk fel a csirkemájakat.
A vajat olvasszuk fel egy serpenyőben, dobjuk rá az apróra vágott hagymát és a darabokra vágott fokhagymát, pároljuk addig, amíg a hagyma puha nem lesz. Ekkor tegyük bele a májat, sózzuk, borsozzuk, és süssük erős, majd közepes lángon. Öntsük a májra a konyakot, 1 perc alatt forraljuk el az alkoholt.
Pépesítsük a sült májat, ha száraznak tűnik, akkor adjunk hozzá tejszínt. Egy pudingformát béleljünk ki fóliával, öntsük bele a pástétomot, és dermesszük ki.
Tálaláskor borítsuk tányérra. Kenyérrel, zöldségekkel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.