Elkészítés: Lábasban felforrósítjuk a tejet és hozzáadjuk a kókuszreszeléket. A csokoládét finomra aprítjuk, és a forró kókuszos tejhez adjuk. Elkeverjük, amíg teljesen felolvad. Hozzáadjuk a nyírfacukrot és a kakaóport.
A maradék 0,5 dl tejben elkeverjük csomómentesre az étkezési keményítőt, és a forró csokoládés kókusztejhez adjuk. Állandó keverés mellett addig főzzük, amíg puding állagúra sűrűsödik.
Tálkákba öntjük, a tetejére durvára vágott mandulát vagy mogyorót tehetünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.