Elkészítés: A tojások sárgáját elkeverjük a cukorral és a vízzel, ebbe jön a sütőporral elkevert liszt. Tepsibe téve közepes lángon megsütjük. Ez a mennyiség nagy gáz tepsibe elegendő. Ha kihűlt, két lapba elvágjuk.
Közben elkészítjük a krémet. A pudingport, a kétféle cukrot és a zselatint hideg tejjel csomómentesre elkeverjük. A többi tejjel megfőzzük, mint ahogy a pudingot szoktuk. A tűzről levéve néha kevergetve langyosra hűtjük. Ezután óvatosan beleforgatjuk a habbá vert tojásfehérjéket.
A tepsibe visszahelyezzük az egyik tésztalapot, majd rákenjük a vaníliás krémet. Erre simítjuk a géppel habbá vert tejszint, végül ráhelyezzük a felső lapot is. Legalább 4-5 órára hűtőbe tesszük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.