Elkészítés: Felfuttatjuk az élesztőt a cukorral elkevert tejben, elmorzsoljuk a margarint a liszttel, hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt, és a többi hozzávalóval együtt összegyúrjuk. Hűtőbe tesszük, amíg elkészül a túrótöltelék.
A töltelékhez a túrót a cukorral és a többi hozzávalóval összekeverjük.
A tésztát 8 cipóra osztjuk, majd kerek lapokká nyújtjuk, és egyenként 8 cikkre vágjuk. Minden cikkre teszünk a töltelékből, feltekerjük, felvert tojással megkenjük.
180 fokos sütőben sütjük. Még melegen behintjük vaníliás cukorral.
Ebből a mennyiségből 64 apró kiflink lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.