Elkészítése: A heringeket megtisztítjuk, fejüket, farkukat levágjuk, egy éjszakára hideg vízbe áztatjuk (egyszer cseréljük a vizet), bőrüket lefejtjük, eltávolítjuk a gerincüket, húsukat megszárítjuk, apróra feldaraboljuk, s öblös edényben elkeverjük három felaprózott keménytojással, a megtisztított, lereszelt hagymával, a meghámozott, kimagozott almákkal és a kétszersülttel. Lassan hozzáadjuk a cukrot és az ecetet, közben kóstolgatjuk. (Van, aki édesebben, van, aki kevésbé édesen kedveli.) Ízesítjük borssal és fahéjjal, tálalóedénybe kanalazzuk. A megmaradt két tojást lereszeljük, s azzal és friss petrezselyemmel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.