Elkészítés: A kefireket, a tejfölt, mézet (porcukrot), vaníliás cukrot, reszelt citromhéjat elkeverjük. Kóstolás után még igazíthatunk az ízén. A gyümölcsöt előkészítjük: megmossuk, lecsepegtetjük, ha kell, az epret félbevágjuk, néhány szebbet félreteszünk. Egy nagy üvegtál aljára öntünk a kefires keverékből, lerakjuk babapiskótával, rá kefires keverék kerül, majd gyümölccsel megszórjuk. A rétegezést folytatjuk, a tetejére zárásként piskóta és kefires keverék kerüljön. Díszítjük a félretett gyümölccsel, lefóliázva a hűtőben legalább 4 órát (legjobb egész éjszakán át) érleljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.