Elkészítés: A 30 dkg trappista sajtot forró vízbe teszem. Kicsit forralom (kb. 1-2 percig), majd fedőt teszek rá, s állni hagyom pár percig, hogy jól melegedjen át.
Majd leszűröm róla a vízet, s gyúródeszkán (alufólián) kisodrom, s megtöltöm.
A töltelékhez a gépsonkát ledarálom, a 4-5 keményre főtt tojást felaprítom, az ömlesztett sajtot hozzákeverem, beleteszem az apróra vágott petrezselyemzöldet. Jól összekeverem, és a kisodort sajtra kenem, ezután feltekerem.
Egy napra hűtőbe teszem. Szeletelve tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.