Elkészítés: A vajat megforrósítom, majd beleteszem a zúzott fokhagymát. Egy-két perc után hozzáadom a megmosott salátaleveleket. Sózom, borsozom, megszórom az őrölt szerecsendióval. Ebből kevés kell, mert nagyon intenzív az íze. Majd felöntöm annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Addig főzöm, míg a levelek megfonnyadnak. Ez nagyjából 5-10 perc szokott lenni. Ekkor az egészet beleöntöm a turmixgépbe, krémesre turmixolom. A krémes levesemet visszaöntöm a levesesfazékba, ízesítem kevés citromlével, és beleteszem a zöldségeket, amit betétnek szánok. Szép benne a karfiolrózsa, a répakarika. Amikor puhára főttek, joghurttal kikeverem és behűtöm. Tálaláskor apróra vágott petrezselyemzölddel meghintem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.