Előkészítés: A burgonyát, a zellert megtisztítjuk, megmossuk, és kb. fél cm-es karikákra vágjuk. A kecskesajtot összemorzsoljuk, a sonkát vékony csíkokra vágjuk. A snidlinget megmossuk, leszárítjuk, és felaprítjuk.
Elkészítés: A burgonyát és a zellert 1 liter, forrásban lévő sós vízben, a babérlevéllel együtt kb. 20 percig főzzük. Leszűrjük a zöldségeket. A levet félretesszük. A zöldségeket robotgépbe tesszük, kevés főzőlével, csipet borssal, a kakukkfűvel megszórjuk, és simára turmixoljuk. Apránként hozzáadjuk a többi levet, az apróra tördelt kecskesajtot, a tejszínt, és még egyszer átkeverjük. Hagyjuk kihűlni, majd kb. 1 óra hosszára hűtőszekrénybe tesszük. A sonkát összekeverjük a snidlinggel, és a jól lehűtött levest ezzel megszórva tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 2 óra múlva
1 adag: 180 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.