Elkészítés: A tésztához a 8 tojás sárgáját kikeverünk 40 dkg cukorral és 8 kanál forró vízzel. Hozzáadunk 2 evőkanál kakaót, 1 csomag sütőport és a 8 tojás keményre vert habját, valamint 25 dkg lisztet. Kikent tepsiben megsütjük. Ha kihűlt, a tésztát kettévágjuk, és pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk.
A krémhez 5 dl tejet 5 evőkanál liszttel simára keverünk, és sűrű pépet főzünk belőle. Hagyjuk kihűlni, közben 2 csomag vaníliás cukrot belekeverünk. 25 dkg margarint 25 dkg porcukorral simára keverünk, és a kihűlt péphez adjuk. A kiszaggatott pogácsákat kettesével összeragasztjuk krémmel, az oldalukat, tetejüket, aljukat is krémmel bevonjuk, majd kókuszreszelékbe forgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.