Elkészítés: A padlizsánokat sütőlapon, gáztűzhelyen, rostélyon megsütöm, folyamatosan forgatva, hogy minden oldalát érje a tűz melege. Addig sütöm, amíg lila haját szépen le tudom hámozni róla. Közben elkészítem a majonézt, mindenki szokása szerint ízesítse.
A hagymát felaprítom, a lebőrözött padlizsánokat egy fa vágódeszkán a fa késsel pépesítem. Mindkettőt bele adom a majonézembe, fakanállal elkeverem, ha kell sóval, borssal esetleg citrom levével, mustárral még ízesítem.
Porcelán vagy üveg tálban, lefedve a hűtőben tartom, hidegen fogyasztjuk. Pirítóssal, paradicsomszeletekkel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.