Elkészítés: A tésztához a tojássárgákat a cukorral habosra keverjük, apránként hozzáadjuk a vizet, jól kikeverjük. Hozzáadagoljuk a sütőporral elkevert lisztet és a tojások kemény habját. A tésztát kétfelé vesszük, felébe a darált diót keverjük.
Egy közepes méretű tepsit kibélelünk sütőpapírral, a diós tésztát alulra simítjuk, rá a sárga tészta erül, és megsütjük.
A krémhez a tejet a liszttel és a cukorral simára kikeverjük, felfőzzük, hozzáadjuk a reszelt citromhéjat, a vaníliás cukrot és a diót, majd kihűtjük. A margarint kihabosítjuk, és a főzött krémmel együtt habosra keverjük.
A kihűlt tésztára simítjuk, majd a krémre kenjük a felvert kemény tejszínt. Tejszín helyett csokimázzal is bevonható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.