Elkészítés: Megkeressük kedvenc keverőtálunkat, és benne a darált húst összekeverjük az előzőleg beáztatott és kinyomkodott zsemlével, 1 tojással, a mustárral, a kakukkfűvel, a sóval, a borssal, és a pirospaprikával. Jól összedolgozzuk, és egy kis ideig pihenni hagyjuk.
Közben a 2 tojást egy alkalmas edényben felverjük, és a cukorral, a liszttel, csipetnyi sóval, no meg a sörrel kikeverve készítünk egy jóképű sörtésztát. A húsmasszából kis golyóbisokat formálunk (kb. 20 db lesz), kedvenc teflonserpenyőnkben olajat hevítünk, a golyókat egy megfelelő hosszúságú hegyes hurkapálca segítségével megmártjuk a sörtésztában, majd beletesszük a forró zsiradékba. Megforgatjuk, és körös-körül aranybarnára sütjük.
Tálaljuk frissen-forrón, salátalevélre fektetve. Meccsnézés közben, egy korsó hideg sörrel…
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.