Elkészítés: A rizst sós vízben megfőzöm, leszűröm. Egy tálban a darált húst, a leszűrt főtt rizst a reszelt hagymákkal és a fűszerekkel összekeverem.
A sütőt 210 C fokra előmelegítem.
A muffinforma minden üregébe egy kevés olajat csepegtetek, erre kerülnek keresztben a félbevágott baconszeletek. Az összegyúrt húsos keverékből a kezemmel közepes méretű gombócokat formálok, mindegyik üregbe teszek 1 gombócot, ráhajtom a szalonna széleit.
Forró sütőben 20-25 perc alatt megsül.
Krumplifőzelékkel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.