Elkészítés: A húshoz adjuk a vízben áztatott és enyhén kinyomkodott zsemlét, az aprított vöröshagymát és fokhagymát, a gyengén felvert tojást és a többi hozzávalót. Egynemű formázható masszává állítjuk össze /ha szükséges, kevés zsemlemorzsa hozzáadásával sűrítjük/.
Nedves kézzel gombócokat formálunk a húsmasszából, melyeket lapos tűzálló tálra rakunk egymás mellé. Alufóliával lefedjük, és forró sütőben kb. 8-10 percig pároljuk, majd ráöntjük a simára kevert sörös mártást, ismét lefedjük, és 4-5 percig pároljuk. Végül a fóliát levesszük, és kb. 15 percig hagyjuk a sütőben sülni közepes hőfokon.
Spagettivel vagy párolt rizzsel és sörrel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.