Elkészítés: A joghurtot és a kefírt kikeverem. Beleteszem az apróra vágott zöldfűszereket (petrezselyem, bazsalikom) + a fokhagymát. Ezután tetszés szerint sózom, borsozom, ha nem találom elég savanykásnak, teszek bele pár csepp citromlét. Mindig a mártással kezdem, és amíg megmosom a parit, salit stb.-t, addig finoman összeérnek az ízek. A zöldségeket megmosom és feldarabolom. Én kockázni szoktam, kb. úgy, mintha görög salit készítenék. A zöldsalit mindig tépem. (Ha túl apróra vágod, összeesik...!) Ha kész a darabolás, az egészet egy nagy tálban összekeverem, és kb. 20 percre a hűtő felső polcára helyezem. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.