Elkészítés: A zsemlyét vízben megáztatjuk, kinyomkodjuk, összemorzsoljuk. A darált hússal, az olaj felén megfuttatott vöröshagymával, a szétnyomkodott fokhagymával összedolgozzuk, fűszerezzük. A nyers burgonyákat kb. fél cm vastag szeletekre vágjuk, és alufóliával kibélelt, olajjal alaposan kikent tepsibe szorosan egymás mellé fektetjük. Mindegyikre egy kevés vagdalt húst halmozunk, tejföllel lelocsoljuk. Előmelegített sütőben nem magas hőfokon szép pirosra sütjük. (A vége előtt reszelt sajttal is megszórhatod.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.