Elkészítés: A lisztből és 1 tojásból kevés vízzel és pici sóval gyúrt tésztát készítek. Félreteszem, pihentetem. Közben elkészítem a tölteléket.
A pulykahúst a szalonnával és a hagymával ledarálom, hozzáadom a fűszereket, a tojást és a szójaszószt. Jól összedolgozom, és ezt is félreteszem. A tésztát kb. 2 mm vastagságúra nyújtom, majd félbevágom. Az egyik felét a nyújtódeszkán hagyom, a másikat félreteszem. A deszkán lévő tésztára egymástól egyenlő távolságra kis halom tölteléket teszek, majd ráterítem a tészta másik felét. A halmok között a tésztát tenyerem élével összenyomom, majd derelyevágóval v. éles késsel elvágom. Forró sós vízben kifőzöm, lecsurgatom, és a vajjal kikent tepsibe egymás mellé rakom úgy, hogy ne érjenek össze. Sajtos tejmártást (besamelt) készítek, melybe kevés erőspaprika-krémet (darált, sós paprika) is teszek. Ezzel leöntöm a tésztákat, és előmelegített sütőben közepes hőmérsékleten addig sütöm, míg szépen megpirul a mártás teteje.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.