Elkészítés: Félkeményre főröm a tésztát (kb. 10 perc), majd kiveszem, és egy nagy, olajozott tálcára rakom, figyelve arra, hogy ne ragadhassanak össze. A húst hagymás alapon megpirítom, majd fűszerezem, ráöntöm a paradicsomot, és összeforralom. Hagyom hűlni. Ha langyos, belekeverem a tojásokat. Kizsírozok egy tepsit, majd a tésztákat óvatosan, habzsák segítségével megtöltöm a raguval, majd egymás mellé fektetem párosával. A kimaradt ragut elkeverem a tejföllel, és ráöntöm a tésztára, megszórom reszelt mozzarellával, rámorzsolok oregánót, és 200 fokra előmelegített sütőben aranybarnára sütöm. Kékfrankos Rozé borral isteni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.