Elkészítés: A hámozott burgonyát apró kockákra vágjuk, sós vízben megfőzzük, összetörjük. Hozzáadjuk a tejet, és simára keverjük.
A sült húst apróra vágjuk vagy daráljuk. A tojások sárgáját elkeverjük a tejföllel, a fehérjéket felverjük habnak, mindkettőt elkeverjük a hússal.
Egy tepsit kivajazunk, az aljára terítjük a burgonyapürét, és ráborítjuk a tojásos-húsos keveréket. Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a teteje kissé megpirul.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.