Elkészítés: A lisztből a vajjal és egy csipet sóval, 2 tojás sárgájával és tejföllel tésztát gyúrunk.
A sertéshúst 1 kis fej vöröshagymával, vízzel, sóval puhára pároljuk, majd zsírjára sütjük. Azután kétszer ledaráljuk, pár szem gombát is darálhatunk hozzá. Hozzáadjuk a megpárolt rizst, 1 nyers tojást, sót, borsot, kevés reszelt hagymát és 2-3 kanál tejfölt. Ezt jól összekeverjük.
A tészta felét késfok vastagságúra kinyújtjuk, és belehelyezzük a tepsibe. Rákenjük a tölteléket, és a kinyújtott tészta másik felével beborítjuk. Megkenjük erősen sós vízzel, és szép pirosra sütjük.
Kockára vágva, forrón, salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.