Elkészítés: A tésztához a tojásokat kettévesszük, a tojássárgákat a 20 dkg cukorral kikeverjük. A lisztet összekeverjük a sütőporral és a fahéjjal. A maradék 10 dkg cukrot karamellizáljuk, felöntjük a 2dl vízzel, összefőzzük és kihűtjük. A cukorral habosra kevert tojást a karemellizált cukorral összeforgatjuk, majd belekeverjük a lisztet, végül óvatosan beleforgatjuk a keményre verttojásfehérjét is. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, elsimítjuk, és 180 fokra melegített sütőben 25-30 percig sütjük (tűpróba!).
A krémhez a vizet, a cukrot, a kakaóport és a lisztet összefőzzük, kicsit kihűtjük, hozzáadjuk az apróra vágott kókuszzsírt és a lekvárt, jó habosra kikeverjük.
3 lapba vágjuk a kihűlt tésztát, a krémmel megkenjük, a tetejét is vékonyan áthúzzuk a krémmel, és megszórjuk cukrozott kakaóporral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.