Elkészítés: A tojásokat kettéválasztjuk. A 4 tojás sárgáját gépi habverővel összekeverjük a 25 dkg porcukorral, majd fokozatosan hozzávegyítjük a vizet. Habosra kavarjuk. Ezután hozzáadunk 13 dkg darált diót, 16 dkg lisztet, amibe előtte beletettük a sütőport és a szódabikarbónát, végül hozzáadjuk a 4 tojásfehérje keményre felvert habját. Sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük, majd hagyjuk kihűlni.
Elkészítjük a krémet. A 15 dkg darált diót a 10 dkg porcukorral és pár evőkanál tejjel megfőzzünk. Ezt állandóan kavargatni kell, mert könnyen leég. Az elkészült masszát hagyjuk kihűlni, ezt követően a margarinnal habosra keverjük (fehéredésig), majd a tésztára kenjük.
A tetejére olvasztott csoki kerül, de én mostanában étcsokis tortadarát szórók, mert ez kevésbé lehet elrontani, és nagyon feldobja a sütit.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.