Előkészítés: A fej káposztát leveleire bontom, a vastag részét kivágom, hideg vízben megmosom, felaprózom. A serpenyőbe öntöm az olajat, közepes lángom megpárolom a sóval, borssal és őrölt köménnyel megszórt káposztát. Addig várok, kevergetem, amíg megfonnyad és megpirul. Leveszem a tűzről.
Elkészítés: A tésztához a lisztet összekeverem a sütőporral, sóval és csipet borssal, tojással, 7 dkg vajjal, és beleöntöm a tejet. Masszát gyúrok. Ha már összeállt, a káposztát is hozzákeverem a tésztához.
A megmaradt 1 dkg vajat felolvasztom, kikenem vele a muffinformákat. A sütőt 200 fokra előmelegítem. A masszát 5 percig hagyom állni, utána belekanalazom a formába úgy, hogy a tészta a muffinforma feléig érjen. 40-45 percig sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.