Elkészítés: 6 tojás sárgáját 6 kanál porcukorral habosra keverünk. Hozzáadunk 4 evőkanál feketekávét, 1 evőkanál kakaóport, 6 kanál lisztet (előtte keverjük hozzá a sütőport). A 6 tojás fehérjét kemény habbá verjük, és a tésztához adjuk. Megsütjük, ha kihűlt, lapjára kétfelé vágjuk. Egymás mellé helyezzük.
A krémhez az 1 csomag választott pudingot 2,5 dl tejjel felfőzzük, majd keverve, hogy ne bőrösödjön, kihűtjük. 15 dkg porcukrot és 12,5 dkg margarint kikeverünk, és a kihűlt pudinghoz adjuk. A krémet a tésztákra kenjük és feltekerjük. Úgy kell feltekerni, hogy először a tészta alját, arra rá a tészta tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.